11.4.09

"I'M THE GENIOUS VOICE OF A GENERATION, SO I'M NOT GAY"



hehehehe. högtidsstund varje gång nya south park-avsnitt dyker upp på cyberspace. det senaste, säsong 13 episod 5, inleds med att cartman och jimmy hittar på "världshistoriens roligaste skämt":

- do you like fish sticks?
- yes.
- do you like to put fish sticks in your mouth?
- i guess.
- what are you, a gay fish?

det hela går allså ut på att "fish sticks" uttalas likadant som "fish dicks". skämtet sprids över hela landet. conan, letterman och leno använder det i respektive talkshows och folk skrattar så de kräks. den enda som inte uppskattar lustigheten är kanye west. han fattar inte poängen utan blir bara oerhört förolämpad och förbannad över hur någon vågar likställa honom med en homosexuell fisk, för han är ju minsann "a genius, the most talented musician in the world! if i was a homosexual, or a fish, i would know!". detta är alltså trey parker och matt stones sätt att driva med killens distanslösa hybris, och det blir givetvis förbannat kul. kolla avsnittet här eller här. notera även hockeyfrillan. nån som vet om kanye fortfarande ser ut så eller om det var nån tillfällig grej? sjukt oavsett.

annars då? jag har varit ensam ikväll. gick ut en stund. till och med rågsved är vackert i vårskrud. det finns så mycket som är vackert.

ibland blir det så vackert att jag fäller en tår eller två!

2 comments:

Anna said...

Vad hopplöst efter jag känner mig nu, har inte alls hängt med på att han haft hockeyfrilla? Bara att han haft lite längre halv-afro.

Och han hade ju blivit ödmjuk där ett tag i höstas, var det bara en fas?
Hoppas det, var inge kul när han satt och betedde sig som en blyg liten skolpojke i varenda tv-soffa.

På den gamla goda tiden kunde han uppföra sig: http://www.youtube.com/watch?v=hOW96GsR7Yw

DN said...

så jävla nice. kanye hade sedermera kommenterat att han faktiskt arbetat på sitt ego och att han blivit lite sårad över denna uppblåsta karaktärisering.

still, he's nuff'n but a gayfish