8.10.08

HOPPIPOLLA HOPPSAN



island är ett av länderna som drabbas hårdast av finanskrisen. härdsmälta, står det i tidningarna. isländska kronan sjönk med 25 % på bara en dag!

följande är ju naivt önsketänkande, men föreställ er att det här leder till att sigur rós, múm, björk, valgeir sigurdsson, seabear och alla andra vidriga ylande artyfarty band/artister från den där jävla ön tvingas lägga ner musicerandet och typ börja fiska istället. eller ännu bättre - ägna sig åt kannibalism!!! island drabbas av svält och inga andra länder hjälper till för de har fullt upp med att rädda sina egna banker, och när första räddningsexpeditionen skickas dit något år senare så kollar de sigur rós replokal och där sitter en proppmätt trummis på en hög av avgnada benpipor. trummisen blir åtalad, står i rätten och pratar sitt hittepåspråk (hoppländska är det va?) om pojkar i havet och höstackar och älvor men det hjälper ju knappast och det blir livstid hoppipolla hoppsan, sen är vi av med varenda en av de där tomtarna.

bra musik istället:


omöjligt att inte falla pladask för den låten.

om mindre än ett dygn står mfmb på debaser slussen-scenen igen.
senaste dagarna har gett mig perspektiv.

man behöver det också. eller vadå "man". jag behöver perspektiv.

2 comments:

Anonymous said...

Du är helt briljant när du är arg! Puss på dej!

Anonymous said...

Hahaha, hittepåspråk...
Men hörredu. Reyjkarvik är ju en sån
FLOTT stad med en massa HÄFTIGA människor som är så FASHION FASHION FASHION att man blir helt svimfärdig och FACE HUNTER har säkerligen erövrat halva stan för längesen! (eftersom det bor typ 200 människor där)
Hur kan du inte gilla ett sånt ställe!

Och så kan vi ju låtsas att jag inte också vill vara en häftig och exotisk islänning som heter någonting med "dottir" i efternamn.

Men hur gick Debaser? Och hur går det med Stockholmsflytten?
De häftiga fashionmänniskorna på Berns bara väntar på ditt intåg.